Våra Hästar

Conti

Valack född 2007 e. Converter – Oscar de Revel

Jag är en trevlig och pigg häst som älskar att hoppa och har tävlat upp till 1.20 hoppning.                                                                                                                                                    Jag är också fin i dressyren och är utbildad LA-MSV.


Cardegan

Valack född 2000 e. Cardento – Ganesco

Jag är en pigg häst som tycker att det är jätteroligt att hoppa och gör ibland små glädjeskutt efter hindren.                                                                                                                                                       Jag fick 10/10 på mitt treårstest och har tävlat upp till 1.20 hoppning, jag är också utbildad MSV dressyr.


Figaro

Valack född 2001 e. Labrador – Lombard.

Jag brukar kallas för Figge och är utbildad LA dressyr och 110 hoppning. Jag är fux med två vita halvstrumpor och en vit kota och en skjuten stjärna i pannan. Jag är snäll och älskar att pussas. Jag gillar att hoppa och rida ut, då blir jag alltid glad och ibland väldigt pigg.


Lucifer QRE

Valack född 2007 e. Okänd – lordship.

Jag brukar kallas för Lusen. Jag är utbildad upp till LA dressyr och 1m hoppning. Jag är skäck. Jag är snäll men kan bli lite rädd för bilar och traktorer men om min ryttare är lugn så blir jag lugn. Jag tycker att all ridning är rolig.


Nimbus Tau

Valack född 2001 e. Looping – Flamingo

Jag är en pigg häst som ibland kan vara lite busig. Jag älskar att hoppa och har tävlat upp till 1.30 hoppning och MSV dressyr. Jag rör mig väldigt fint så att mina ryttare brukar få träningsvärk i magen, dom säger att jag är ”skumpig”.


Pascha V

Sto född 1997 e. Aldatus – Ronald

Jag är en lugn häst som är utbildad MSV dressyr och har tävlat LA-dressyr. Jag har även tävlat 1.20 hoppning, men på grund av att jag har problem med framkotorna kan jag inte hoppa lika högt längre.


Barrest

Valack född 2005 e. Resun – Ren.

Jag brukar kallas för Barre och är utbildad LC dressyr och 1m hoppning. Jag är mörkbrunstickelhårig med vita hår i pannan. Jag är vänlig men kan bli lite närgången. Jag är lite kittlig, så om någon borstar där jag inte gillar så kan jag bli lite sur. Jag har ganska korta ben men de rör sig snabbt och jag älskar att springa.


Bloody Mary

Sto född 2007 e. Metall – Magritte

Jag är den största hästen i stallet. Jag är snäll och säker vid uteritt och har inget emot att gå först. Jag är utbildad 1.10 hoppning och MSV dressyr.


Grondalsgaards Lauries

Valack född 2005 e. Louures – Mon Ami.

Mitt namn är så långt så jag brukar kallas för Lalle. Jag är utbildad upp till LA dressyr och 110 hoppning. Jag är mörkbrun och har ett stjärnämne i pannan. Jag är en stor men snäll häst. Jag gillar att ridas ut och jag tycker att det är roligt med både hoppning och dressyr.


Piraya

Sto född 2000 e. Donnerfly – Hellekis Timjan

Jag är en väldigt snäll och säker häst som vill ha mycket uppmuntran och beröm. När jag har mycket energi brukar jag ibland busa lite. Jag har tävlat 1.10 hoppning och är utbildad LA dressyr. Jag är även inkörd och har tidigare gått som körhäst.


Stallkatterna

sickan
Sickan


Doris